Fost MINISTRU PSD aruncă BOMBA în campanie chiar de lângă Viorica Dăncilă: „Oameni buni, vă spun sincer... E GROASĂ!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Fostul ministru de Interne, senatorul PSD Nicolae Moga, a încercat să mobilizeze electoratul din Constanța pentru a o vota pe Viorica Dăncilă.

Senatorul Nicolae Moga, fostul ministru al Internelor, care a demisionat când a izbucnit cazul Caracal, la scurt timp după instalarea în funcție, a fost prezent astăzi, la Constanța, unde Viorica Dăncilă s-a aflat într-o vizită electorală prin județ.

După ce a poposit în mai multe localități constănțene, alaiul PSD în frunte cu prezidențiabila Viorica Dăcnilă, ultima oprire a fost la Casa de cultură a Sindicatelor din Canstanța. Aici au urcat pe scenă pentru a o susține și a da mai multă încredere electoratului prezent și parlamentari de constanți și lideri ai organizației locale.

Printre cei care s-au făcut remarcați pe scenă a fost și senatorul Nicolae Moga. Fostul ministru de Interne a luat microfonul și, în contextual discuției privind numărul de semnături de susținere strânse și a targetului de voturi pe care trebuie să le obțină PSD la Constanța, Moga a încercat să destindă atmosfera cu o glumă, în speranța că îi va motiva pe electori.

„Așa ați zis și la europarlamentare și ați stat acasă! Oameni buni, vă spun, nu mai râdeți, că e groasă!”, le-a spus Moga simpatizanților social-democrați constănțeni prezenți la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel