Fost ministru PSD, accident pe A2: "Am văzut moartea cu ochii!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Fondatorii Platformei Social-Liberale, Alex Coita şi Ilan Laufer, au fost implicați, miercuri seara, într-un accident rutier, care a avut loc pe Autostrada Soarelui, în urma acestuia fiind avariat doar autoturismul cu care se deplasau. 

Cei doi se aflau în mașina condusă de Coita și circulau pe sensul către Constanța. La un moment dat, un câine a apărut în fața lor, iar șoferul nu a putut evita animalul.

În urma impactului, a rezultat doar avarierea mașinii lui Coita, care nu a mai putut fi deplasabilă, motiv pentru care a apelat la o firmă de tractări auto.

„Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum spre Constanța și practic ne-am văzut moartea cu ochii. Autostrada nu avea în punctul în care ne aflam gard de protecție pentru animale și ne-a sărit în față un biet cățel pe care nu îl puteam evita decât cu prețul vieții noastre. Este absolut incredibil că în anul 2020 în România nu numai că nu avem autostrăzi, dar și acelea puține care sunt nu respectă minime norme de siguranță rutieră, punând în pericol viețile oamenilor și animalelor", a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel