Fost AMBASADOR ROMÂN, scenariu SUMBRU: „Se pregătesc pentru FURTUL VOTURILOR”

sectii de votare strainatate
sectii de votare strainatate

Ciprian Mihali, fost ambasador al României în Senegal, vine cu un scenariu sumbru asupra alegerilor. El susține că acestea vor fi furate, „furtul suprem” fiind alegerile. Mesajul vine în urma dispariției „misterioase” a peste 300.000 de semnături chiar din incinta Parlamentului României, strânse cu ocazia campaniei „Fără Penali în funcții publice”.

„Am spus-o și trebuie să ne-o repetăm dacă e nevoie în fiecare zi: puterea a încăput, toată, pe mâinile unor hoți. Ei știu asta și nu mai fac nici un efort să pară onorabili. Nu-i mai deranjează să fie arătați cu degetul. Singurul lucru pe care vor să ni-l demonstreze cu asupra măsură este că puterea, toată puterea, e la ei și că noi nu putem face nimic împotriva acestei stări de fapt.

După ce au furat tot ce se poate fura, bani, pământuri, fabrici, legi, semnături, destine, se pregătesc pentru cele patru mai lovituri care urmează: furtul voturilor. Este o evidență că desăvârșirea capodoperei unor hoți este furtul suprem. Iar furtul suprem sunt alegerile. Au reușit să facă să dispară 300.000 de semnături din 800.000, adică mai mult de o treime. Cum credeți că o să arate alegerile cu așa o rată de succes a hoției? Cine mai poate crede că această rețea de infractori are cea mai mică intenție de a organiza alegeri libere, corecte și transparente?

Ne iluzionăm că îi vom putea răsturna prin puterea votului. Ei știu că ne scăldăm în această dulce iluzie și că de acum așteptăm pasivi să se întâmple alegerile ca un miracol. Singurul miracol însă este alungarea lor de la putere. Cum și când se va putea întâmpla asta? Depinde doar de tăria credinței acestui popor în cinste și dreptate”, a scris Ciprian Mihali pe pagina de Facebook.

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy