Florin Cîțu susține că Ciolacu lucrează pentru Putin: "Economia a fost distrusă premeditat. PNL, trezește-te!" 

Narcis Popa |
Data publicării:
Marcel Ciolacu: „Românii nu mai vor hore de la liderii lor, ci soluții concrete”
Marcel Ciolacu: „Românii nu mai vor hore de la liderii lor, ci soluții concrete”

Florin Cîțu susține că PSD a luat decizii în favoarea lui Vladimir Putin. 

Fostul premier Cîțu spune că în ultimii ani, economia României a ost distrusă prin creșterea taxelor și introducerea altora noi. 

"Lucrează Ciolacu și gașca lui de socialiști hoți pentru Putin? Faptele arată că DA! Coaliția socialistă justifică toate deciziile de politică economică că pe un răspuns la "razboiul de la graniță". Totuși, dacă ne uităm ATENT la deciziile coaliției socialiste vedem că susțin implicit strategia lui Putin.

1. Economia a fost DISTRUSĂ PREMEDITAT și la ordin (?) în ultimii doi ani. Coaliția socialistă a amplificat efectele negative ale războiului prin CREȘTEREA taxelor, introducerea de noi taxe (supra-impozitare contracte part time, supraimpozitare concedii medicale, impozit progresiv pe proprietate, impozit pe moștenire, etc), intervenții cu bocancii în mecanismele pieței libere, redistribuirea de fonduri de la buget către sectoare falimentare din economie dar cu votanți PSD..

2. A TĂIAT banii de la înzestrarea cu armament a României atât în 2022 cât și în 2023. În 2023 a fost atât de mare TĂIEREA că au fost cheltuiți cei mai puțini bani de la buget în ultimii ani și suntem la coada țărilor membre NATO.

Doar o coaliție care lucrează pentru și la ordinul lui Putin ar fi luat aceste decizii. Această coaliție toxică pentru România vrea economia slabă și armată prost înzestrată pentru a face orice tentativă a lui Putin în România mult mai ușoară?Ciolacu, faptele contează, nu vorbele! Faptele arată că această coaliție socialistă face jocurile lui Putin. Trebuie să fie opriți până nu este prea târziu. PNL, trezește-te!" a scris Cîțu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel