Florin Cîțu spune numele pe care le poate susține PNL pentru Primăria București 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Florin Cîțu susține că PNL nu poate susține un candidat al PSD pentru primăria București și oferă două alternative. 

Florin Cîțu transmite pe lângă un mesaj anti PSD și numele pe care liberalii ar trebui să le susțină pentru Primăria București. Este vorba, în opinia sa, de Sebastian Burduja ori să-l sprijine pe Nicușor Dan pentru un nou mandat, așa cum au făcut și la alegerile din urmă cu patru ani. Ultima variantă pare însă imposibilă având în vedere mesajele date de liberali contra actualului primar, dar și blocajele din Primăria Generală girate de aceștia, burașa cum a fost cazul și cu bugetul Capitalei, care nu a fost aprobat. Astfel s-a ajuns la situația în care salariile angajaților din primărie au fost plătite doar parțial. 

"Doar două variante pentru PNL la Primăria Generală a Municipiului București. 1. Președintele Interimar al PNL București, Sebastian Burduja. (se respectă decizia BPN nr. 06 din 31 ianuarie 2024)

2. Nicușor Dan: INDEPENDENT. PNL, mai ales PNL București, nu are cum să meargă alături de cei care au dat ordin ca românii să fie bătuți de forțele de ordine în 10 august 2018 și care i-au chemat pe mineri (de 6 ori!!!) tot pentru a-i bate pe români," spune Florin Cîțu. 

Problema liberalilor este că Sebastian Burduja este un nume aproape necunoscut bucureștenilor, deși a fost ''împins'' ministru al Energiei, tocmai pentru a câștiga o oarecare notorietate. Lipsa de popularitate se poate vedea și în sondajele de opinie realizate, acolo unde Burduja nu are absolut nici o șansă să câștige primăria Capitalei. Ultimele cifre și chiar un sondaj publicat de edilul Nicușor Dan arată că actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone ar porni cu prima șansă. Totul este însă în marja de eroare, astfel că orice s-ar putea întâmpla. PSD și PNL întârzie desemnarea unui candidat în condițiile în care alegerile locale sunt programate să se desfășoare în 9 iunie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel