Florin Cîţu îşi apără programul de guvernare: "Toți acești urmași ai lui Stalin, Lenin, Troțski și Ceaușescu..."

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin Cîțu, propus ministru al Finanțelor în Guvern, a afirmat că înseamnă că programul de guvernare al PNL e scris bine, având în vedere criticile socialiștilor la măsurile pe care le conține documentul. Liberalul a precizat că programul nu e perfect, însă „merge în direcția bună pentru România”.

„Am stat în aceste zile și am văzut criticile socialiștilor la programul de guvernare al PNL. Toți acești urmași ai lui Stalin, Lenin, Troțski și Ceaușescu ajung la o singură concluzie: -în sfârșit are și sectorul privat un program de guvernare după 30 de ani de 'socialism cu față umană' și 45 de ani de dictatură comunistă”, a scris Florin Cîțu, marți, pe Facebook.

Liderul senatorilor liberali mai spune că asta „înseamnă că programul de guvernare al PNL e scris bine. Nu este perfect, pentru că urmează un guvern de tranziție, dar merge în direcția bună pentru România”.

Miniștrii propuși în Cabinetul Orban vor fi audiați în comisiile parlamentare de specialitate marți și miercuri. Florin Cîțu urmează să răspundă întrebărilor aleșilor în ședința Comisiilor reunite pentru buget ale Parlamentului, marți, de la ora 11.00.

Votul pentru învestirea noului Guvern urmează aibă loc într-un plen reunit al Camerei Deputaților și Senatului, luni, 4 noiembrie, de la ora 14.00, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel