Florin Cîţu, despre ratele românilor: „O veste foarte bună!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Ministerul Finanţelor, Florin Cîțu, a declarat, astăzi, că sunt purtate negocieri cu băncile comerciale pentru a veni cu o soluție pentru ratele românilor, în această perioadă de criză medicală, ce va fi urmată, cel mai probabil, de una economică.

Ministerul de Finanţe şi Banca Naţională a României (BNR) sunt foarte aproape de a ajunge la o soluţie cu băncile ce activează pe piaţa din România privind creditele debitorilor, iar o soluţie va fi prezentată în următoarele două zile, a anunţat, astăzi, pe Facebook, ministrul Finanţelor Florin Cîţu.

„Suntem foarte aproape şi aici este o veste foarte bună pentru români, suntem foarte aproape de o soluţie pentru clienţii băncilor, soluţie pe care o discutăm cu Banca Naţională şi sistemul bancar, pe care o vom prezenta, cred eu, în maxim 48 de ore", a anunţat luni, Florin Cîţu, printr-un video postat pe Facebook.

Ministrul de finanţe a mai precizat că IMM-urile care vor să acceseze liniile de credit pentru investiţii sau capital de lucru - finanţări garantate de stat în proporţie de 90% - nu au nevoie de certificat de stare de urgenţă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel