Florin Cîțu, anunț despre depunerea candidaturii pentru șefia PNL: „Susținerea a venit când trebuie. Mergem înainte“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Florin Cîțu a anunțat că în această săptămână își va depune candidatura pentru șefia PNL. Totul este bine, mergem înainte, a spus Cîțu care a mai anunțat că miercuri va avea loc o ședință a BPN PNL deși președintele liberal Ludovic Orban s-a împotrivit.

Florin Cîțu a spus că președintele Ludovic Orban a fost informat despre ședința Biroului Permanent Național în cadrul căreia va fi nominalizat viitorul ministru de Finanțe.

„Vă asigur că toate procedurile au fost respectate, nu a fost doar un SMS, a fost și o discuție telefonică și o discuție față în față.... Mâine vom demonstra că avem majoritatea necesară”, a spus Cîțu.

Premierul a dezvăluit că va candida pentru funcția de președinte al PNL cu moțiunea intitulată România liberală. Candidatura va fi depusă în partea a doua a săptămânii, a precizat Cîțu.

Șeful Guvernului este optimist și a anunțat că va câștiga alegerile din PNL deoarece se bucură de susținere în cadrul partidului, în ciuda dezvăluirilor privind trecutul său.

„Nu a venit târziu, susținerea a venit când trebuie, totul este bine, mergem înainte.. Sunt un om politic pe picioarele mele, nu a fost nici un reproș”, a adăugat Florin Cîțu.

Declarațiile au fost făcute marți seara, la finalul unei ședințe la care au participat Florin Cîțu și susținătorii săi din PNL, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel