Florin Cițu, replică pentru Olguța Vasilescu după JIGNIREA de sâmbătă

Narcis Popa |
Data publicării:

Ministrul de Finanțe Florin Cîțu a afirmat că PSD face multă gălăgie pentru a acoperi „dezastrul” lăsat în economie. Liberalul a atașat postării sale pe Facebook un grafic care arată deprecierea leului în comparație cu euro atunci când Guvernul Dăncilă a adoptat OUG 114.

„Încă un fake news marca PSD demontat! PSD face multă gălăgie în aceste zile. Încearcă să ascundă dezastrul pe care l-au lăsat în economie. Să ne aducem aminte efectul negativ pe care l-a avut OUG 114 pentru moneda națională”, a scris Florin Cîțu, sâmbătă, pe Facebook.

Senatorul PNL a adăugat că „dovezile dezastrului lăsat de PSD în economie sunt peste tot. Nu au cum să-l ascundă. Va urma...”.

Ministrul de Finanțe a atașat postării sale de pe rețeaua de socializare și un grafic în care arată că leul s-a depreciat de la 4.63 la 4.77 după ce PSD a aprobat OUG 114. Cîțu mai spune că indică faptul că atunci când a prezentat „cum a furat PSD” leul a crescu de la 7.616 la 4.7650.

Lia Olguța Vasilescu a afirmat că PNL a aruncat leul în aer prin creștere euro, iar acum liberalii spun că au făcut glume cu PSD, când s-au referit la „bugetul paralel” al guvernării social-democrate.

„Fraților, ascultați la Turcan!!!! "Figura de stil" e "bugetul paralel"! Au aruncat leul în aer prin creșterea euro și acum zic că au făcut glumițe cu noi... Iresponsabili și proști!”, a scris Lia Olguța Vasilescu, sâmbătă, pe Facebook, făcânt referire la o apariție a Ralucăi Turcan la România Tv, în care a spus că sitagma „buget paralel” folosită de Florin Cîțu pentru a indica dezastrul lăsat de PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel