Florin Cîțu: Orlando, un ipocrit

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul liberal Florin Cîțu scrie că Orlando Teodorovici prin proiectul de lege depus la Senat care prevede pedepse cu închisoarea pentru cei care nu virează la timp contribuțiile reținute din salarii, drepturi de autor și alte venituri, ar trebui să bage la pușcărie conducerile companiilor de stat.

"Orlando, un ipocrit- explicație pentru armatele de troli PSD-iste plătite cu ruble.

Mai mult de jumătate din datoriile la contribuții sociale vin de la companii de STAT. Să explic mai simplu pentru voi.

Ipocritul Orlando, prin acest proiect de lege, ar trebui să bage la pușcărie conducerile companiilor de stat. Adică colegii de partid și prietenii lui cu care fură zilnic din bugetul de stat. Chiar și miniștri acolo unde companiile sunt subordonate direct ministerelor. Pare foarte credibil, nu?

Normal că nu. Legea propusă de Orlando este un ATAC direct la antreprenori. Un atac direct și la sectorul privat. Pentru bichonul Vioricăi este acum ori niciodată.

Orlando, ca orice socialist ATACA sectorul privat pentru că știe că dispariția sectorului privat înseamnă putere pentru el. Se răzbună pentru 10 august 2018 și 26 august 2019.

Pentru cine are dubii, uitati spunea bichonul Vioricăi despre protestarii din 10 august 2018: “Daca ministrul de Finante sau Guvernul aplică o masură care este contrară interesului unor anumite companii din România și din lume, cine poate să creadă că acele companii nu vor avea un interes să aducă în stradă câtiva instigatori, cu potențialul financiar pe care îl au și nu numai, pentru a instiga, pentru a crea o problemă falsă?”

Iar acum se RAZBUNA.

Incă un lucru pentru trolii PSD-isti. Rublele alea cu care va plateste Viorica nu sunt convertibile. Iar v-au dat teapa.

Mai sunt câteva zile Orlando. Vine, vine, calcă totul în picioare.", a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel