Florin Cîțu, mesaj pentru „Bichon și stăpânii lui“: „Acum am tabloul complet“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin Cîțu susține că premierii și miniștrii de Finanțe din ultimii trei ani ar trebui chemați în fața comisiilor reunite ale Parlamentului pentru a explica situația economică în care se află România. ”Acum am tabloul complet al dezastrului lăsat în urma de guvernarea PSD”, a mai afirmat el.

”V-am promis adevărul. Acum am tabloul complet al dezastrului lăsat în urma de guvernarea PSD. Am luat o decizie. Următoarele persoane trebuie chemate în fața comisiilor reunite ale Parlamentului pentru a explica situația economică în care ne aflăm astăzi”, a scris pe Facebook Florin Cîțu.

El îi indică pe Sorin Grindeanu, Viorel Ștefan, Mihai Tudose, Ionuț Mișa, Viorica Dancilă și Eugen Teodorovici.

”Românii trebuie să știe cu nume și prenume cine a distrus economia în ultimii trei ani. #RomaniiTrebuieSaStie”, a conchis Cîțu.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a acuzat, tot duminică, că ”risipa și furtul din banul public făcut de PSD a adăugat la datoria publică 75 de miliarde lei în acești trei ani” și că guvernarea ”toxică” a social-democraților a avut intenția să ducă România cât mai departe de UE și zona euro.

La ieșirea de la ședința PNL de la Palatul Parlamentului, Florin Cîțu a refuzat să dea alte detalii. Întrebat despre postarea în care afirma că este urmărit de ”Spionul rus”, el a spus că a fost ”un mesaj foarte clar pentru un bichon și stăpânul lui”. Nu a vrut să spună la cine se referea.

 A fost un mesaj foarte clar pentru un bichon și stăpânul lui. Nu mai am ce să declar acolo”, a spus Florin Cîțu.

Citește și: Denise Rifai, contre cu Mirel Curea: „În stambă s-au dat alții! Dacă vrei să te las, te las!”

Ministrul de Finanțe a postat, sâmbătă, pe Facebook un text în care afirma că este urmărit de ”spionul rus”.

”Dupa cum stiti #SpionulRus (va aduceti aminte de el) si cele cateva trusturi media #FakeNews platesc sa fiu urmarit. Dupa aceea vin si va mint. Ca sa nu va mai minta va spun eu ce fac in timpul liber. Acum ma intalnesc cu niste prieteni, unii romani iar altii straini. Suntem la un restaurant. Dupa , o sa ma duc sa ma tund. Vedeti? Nu este nevoie sa platiti pe cineva sa ma urmareasca”, a scris sâmbătă Florin Cîțu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel