Florin Cîțu: "Dăncilă pentru noi este Dragnea doi"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Florin Cîțu spune că Viorica Dăncilă nu face altceva decât să continue munca lui Liviu Dragnea. Politicianul spune că "nu merge cosmetizarea asta a PSD". 

"Dăncila pentru noi este Dragnea doi!

Nu merge cosmetizarea asta a PSD. Nu am uitat cum ne umiliți de doi ani de zile. Cum vă bateți joc de români, mai ales de cei din sectorul privat. Dăncila și guvernul ei sunt responsabili alături de Dragnea pentru situația actuală din România. Sunt la fel de vinovați și trebuie să plece toți! Toată gașca de miniștri din guvernul Dăncilă a susținut public bătaia administrată de jandarmi cetățenilor români pe 10 august 2018. La televiziunile lor de #fakenews și-au batut joc de românii care erau loviți cu cruzime de bătăuși în uniformă.

Teodorovici și Dăncilă, care sunt bine mersi astăzi, au aruncat economia în haos prin OUG 114. Au taxat toate sectoarele din economie și au crescut profiturile companiilor rusești din sistemul bancar și energie. Dăncila, Teodorovici, Budai, și conducerea ASF sunt responsabili pentru NATIONALIZAREA de facto a pilonului II de pensii.

Dăncila este cea care a dat ordonanța prin care au fost interzise UBER, BOLT si CLEVER! Ați uitat deja? Mai au puțin și interzic și Facebook, Twitter, Instagram. Dăncilă a menținut supraacciza, supraimpozitarea contractelor part time, supraimpozitarea veniturilor altele decât cele din salarii, a crescut prețurile, a mărit dobânzile, a dat ordin ca românii să fie supraimpozitați pentru perioada 2012-2017! Lista e mult mai lungă. O stiți. Guvernul Dăncilă TREBUIE SĂ PLECE! Și trebuie să răspundă toți pentru ce au făcut. Să răspundă penal.

NU UITĂM ȘI NU LUĂM PRIZONIERI!

Trebuie să preluăm guvernarea ACUM Mai putem salva ceva. Dacă așteptam până în 2020 nu o să mai avem ce să salvăm!", a scris Flori Cîțu pe pagina de Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel