Florin Cîțu: Viorica Dăncilă, românii trebuie să știe cum ai DISTRUS această țară

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul liberal Florin Cîțu face o radiografie dură a guvernării Vioricăi Dăncilă. Cîțu o consideră responsabilă pe Dăncilă că a distrus țara: Ești premierul României de un an și jumatate. Ai luat decizii și tot ce vedem astăzi în România reprezintă CONSECINTELE deciziilor tale.

"Viorica Dăncilă, mai ai și tupeu!

Românii trebuie să știe cum ai DISTRUS această țară. Esti premierul României de un an și jumatate. Ai luat decizii și tot ce vedem astăzi în România reprezintă CONSECINTELE deciziilor tale.

Ai susținut și promovat legislatia care a dus la eliberarea înainte de temen a mii de infractori- majoritatea au recidivat. La Alba Iulia o fată a fost tâlhărită și bătuta de un infractor care a beneficiat de legislatia Dăncila. O țara întreaga a văzut atunci primele efecte ale politicii Dăncilă.

Ai IGNORAT recomandarile comisei de la Veneția, ai înfiintat SS și ai distrus legislatia în domeniul justitiei doar pentru a o elimina pe Kovesi. Si acum faci tot ce este posibil pentru a o împiedica să devină procuror-sef european.

AI sustinut pensiile speciale, două miliarde de euro anual (!!!) si ai introdus pensii speciale pentru Curtea de Conturi. Curtea de Conturi ține ascunse rapoartele despre executiile bugetare din 2017-2018.

Ai MASLUIT execuția bugetară pentru 2017 și bugetul pentru 2018. Ai încălcat legea în vigoare si nu ti-ai asumat bugetul.

Esti RESPONSABILA pentru modul în care au fost “organizate” alegerile în diaspora. Ai SABOTAT dreptul cetățenilor români de a vota.

Ai TAIAT banii de la investitii și au ajuns românii care PLATESC contributii să nu poată sa foloseasca cardul de sănatate. Si in acest context ii dai mandat lui Orlando sa IERTE datoria Cubei de 1.5 miliarde dolari fata de Romania in schimbul unui leac miraculos pentru cancer. Esti iresponsabila si PERICULOASA pentru Romania

Ai APARAT, poate cel mai grav lucru facut de tine, institutiile criminale de fortă ale statului român dupa atacul din 10 august 2018. Atac pe care aceste institutii de fortă l-au dat asupra cetatenilor români liberi. Ai SABOTAT anchetarea responsabililor din Politiie, MAI, Jandarmerie.

Viorica Dancila, acesta este contextul care a dus la tragedia din Caracal. Statul roman construit de tine in ultimul an si jumatate este populat de incompetenti, smecheri, derbedei (chiar langa tine acolo) si batausi.

Functia de premier vine cu beneficii dar si cu RESPONSABILITATI. Asumati-le si PLEACA ACASA!

Nu iti mai cer sa repari ce ai distrus. Tu si gasca ta de la PSD + ALDE nu aveti cum sa reparati. Voi nu aveti solutii pentru romani. Aveti solutii DOAR pentru gastile voastre de infractori (si pentru buzunarele voastre).

Toate actiunile voastre de pana acum au fost IMPOTRIVA Romaniei si a romanilor liberi.

Pentru toate acestea vei raspunde si tu si toti cei care au girat alaturi de tine distrugerea Romaniei.", a scris Florin Cîțu pe Facebook.

 

[citeste si]

AJUNGE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel