Flori, MESAJ după ce i s-a întâmplat la Vocea Spaniei. A reacționat și Ambasada

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Antonio Orozco a îngenunchiat pe scena de la Vocea Spaniei când a auzit cât de frumos cântă Flori, românca noastră de doar 14 ani.

A fost un gest impresionant care a arătat cât de mult o apreciază pe această copilă. Flori Alexandra a reacționat în acest sens și a transmis un mesaj după gestul lui Antonio Orozco.

"Antonio Orozco, una persona que tiene la fortaleza de emocionar e inspirarme no sólo a mi, sino que a miles de personas, una persona con un gran corazón, una persona humilde con una voz conmovedora..., ¿arrodillado delante de mi? Una sola palabra: IMPRESIONANTE. Antonio es el mejor coach que puedo tener. Prometo no desepcionarte", a scris Flori pe Facebook.

"Antonio Orozco, o persoană care are puterea de a emoționa și de a inspira nu doar pe mine, ci mii de oameni, o persoană cu o inimă mare, o persoană cu o voce care emoționează ... îngenunchează în fața mea? Un cuvânt: IMPRESIONANT. Antonio este cel mai bun antrenor pe care îl pot avea. Promit să nu te dezamăgesc", a fost mesajul fetei.

Ambasada a reacționat

În plus, și Ambasada României în Spania a scris câteva rânduri: "Talentata româncă de numai 14 ani (Flori), care locuieşte în Spania, de câţiva ani, a încântat juriul şi publicul emisiunii "La Voz Kids" (Vocea Spaniei pentru juniori). Felicitări şi mult succes în continuare!".

Iată momentul fetei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel