Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat după ce a înjunghiat un tânăr și a fost prins cu focuri de armă și urmarire ca-n filme

Narcis Popa |
Data publicării:
nutu camataru facebook
nutu camataru facebook

Fiul lui Sile Cămătaru, reținut după ce, în luna octombrie a înjunghiat un tânăr în faţa unui club din Timişoara, a fost eliberat. Acesta fusese prins de polițiștii din Capitală, după ce a fost urmărit cu focuri de armă.

Surse judiciare au declarat, marți, că fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, reținut luni, după ce a fost căutat aproape două luni, pentru că în urma unui scandal, ar fi înjunghiat un tânăr în fața unui club din Timișoara, a fost eliberat, relatează Mediafax. 

Decizia eliberării fiului lui Albert Balint a venit după ce victima sa și-a retras plângere și a spus că nu dorește continuarea anchetei.

La jumătatea lunii octombrie, un tânăr de 30 de ani a fost înjunghiat în faţa unui club din Timişoara, iar potrivit unor surse, agresorul este fiul lui Sile Cămătaru. Tânărul care a fost rănit în urma unui conflict spontan a mers singur la spital şi după ce a primit îngrijiri medicale a ajuns la Poliţie, unde a depus plângere.

Cum s-a întâmplat totul

 

Aceleași surse locale spun că tânărul de 30 de ani, băut, a încercat să intre în localul administrat de iubita lui Sile Cămătaru, moment în care mai multe persoane au încercat să îl împiedice. Tânărul ar fi luat-o în brațe pe iubita lui Sile Cămătaru și ar fi căzut la pământ amândoi, iar tânărul ar fi lovit-o. Scos din club, a intervenit fiul lui Sile Cămătaru, care l-ar fi înjunghiat pe tânăr în piept, după care a dispărut.

Albert Balint a fost prins de un echipaj de Poliție din București, care a observat, duminică seara, o mașină cu numere de înmatriculare străine și a încercat să o oprească. Șoferul a refuzat însă și și-a continuat drumul. Polițiștii au urmărit mașina, apoi șoferul a abandonat-o și a fugit. În urmărirea bărbatului, unul dintre polițiști a tras foc în plan vertical. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 19 Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel