Fiul lui Adrian Caval, manelistul care cânta "să vină Diaspora că noi ne p˙˙˙ăm pe ea" a plecat la studii în străinătate

Bogdan Bolojan, Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Fiul lui Adrian Caval, manelistul care a jignit românii din Diaspora la petrecerea organizată de baronul PSD, Niculae Bădălău, 

Paradoxul situației este că acesta studiază de mai mult timp în Marea Britanie. Andrei Caval a aplicat pentru orchestra de tineret a Regatului Unit, acolo unde a devenit clarinetist principal. Ulterior, s-a înscris la Royal College of Music din Londra, şcoală pe care o va absolvi în acest an. 

"Povestea mea cu acest minunat instrument, clarinetul, a început în anul 2008, când părinţii mei m-au dus la Colegiul Naţional de Muzică George Enescu, din Bucureşti. În 2014, am decis că vreau să studiez în străinătate. A fost un sacrificiu enorm pentru ai mei, mama a mers cu mine, tata a rămas acasă cu fratele meu, care avea 5 ani", a declarat Andrei Caval.

Reamintim că în vara anului 2018, baronul PSD, Niculae Bădălău a organizat o mare petrecere la Giurgiu, acolo unde a transmis românilor din afară: "Să vina Diaspora, că noi ne p˙˙ăm pe ea. Versurile au fost făcute în contextul în care românii din Diaspora anunțau un mare miting contra PSD-ului aflat la guvernare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel