Firea, RĂSPUNS pentru Orban: "Nu e un bun CREŞTIN. Cu băutură şi mandolină, nu se poate. Orban, egal cu DRAGNEA"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea îi răspunde premierului Ludovic Orban, după ce a spus că mandatul său de primar a avut rezultate "egale cu zero". Primarul general al Capitalei a făcut o serie de afirmaţii controversate la adresa premierului, de la faptul că nu ar fi un bun creştin şi că nu se poate face nimic cu "băutură, ţigări şi mandolină". Mai mult, Gabriela Firea a făcut o comparaţie chiar cu Liviu Dragnea.

"Are un singur obiectiv, de a schimba primarul general al Capitalei. Nu s-a putut abţine şi a anunţat obiectivul prioritar. Ştiu aceste lucruri. Îmi spun prieteni, cunoscuţi că dl Orban a declanşat jihadul împotriva mea şi le-a spus tuturor că dacă vor să se remarce, să obşină funcţii, trebuie să mă atace. Se întâlneşte cu tot felul de persoane mai mult sau mai puţin oficiale şi ortodoxe, aceste întâlniri, spunând că în sondaje arată că eu nu pot să fiu schimbată decât dacă mi se vor face dosare, dacă mă vor băga la puşcărie. Discută cu tot felul de jurnalişti de investigaţii să scormonească, să inventeze ceva în legătură cu mine, doar, doar vor schimba opţiunea bucureştenilor.

Încearcă să racoleze oameni din echipa mea, încearcă să schimbe majoritatea din consiliul general, să mituiască parte a presei să scrie lucrurineadevărate despre mine. Sunt site-uri care spun lucruri care nu s-au întâmplat niciodată la primărie.

Vreau să îi răspund domnului Orban, prin această declaraţie duminică dimineaţă, eram şi eu la slujbă şi telefonul exploda, doarece mulţi ziarişti îmi cereau o reacţie în legătuă cu ceea ce afrima. În loc să dea pe la biserică duminică dimineaţă, ca un bun creştin, domnul OPbran profera tot felul de acuzaţii.

În ceea ce priveşte aminsitraţia, dovedeşte clar că nu a evoluat absolut deloc de când era viceprimar al Capitalei.

Şi îmi spun colegi că nu făcea altceva decât să stea în birou, care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale și văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel", a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Gabriela Firea l-a comparat pe Ludovic Orban cu Liviu Dragnea.

"Spune dl Orban cine seamănă vânt, culege furtună. Să înţeleg că atunci când mă luptam cu domnul Dragnea care a tăiat, din motive poltiice, bugetul Capitalei, domnul Orban suferea? Era de partea domnului Dragnea? (...) Din punctul meu de vedere, Orban este egal cu Dragnea. Asta este concluzia politică pe care pot să o trag, de vreme ce domnul Orban s-a dus în exterorul ţării şi a spus că a făcut tot ceea ce depinde de el, dat un guvern jos, nu ca să le fie mai bine românilor, ci ca să adună oameni PPE în plenul european. Asta se poate numi trădare naţională.

Țevile RADET nu se repară nici cu whiskey, nici cu alcool şi nici cu cântatul la mandolină. Asta a făcut când era viceprimar. (...) Probabil că asta face și acum. (...) E dreptul meu la replică la aberațiile pe care le-a spus. Înțeleg că s-a dus în calitate de cetățean, era un cetățean nemulțumit și făcea declarații, pentru că un premier nu poate să facă astfel de declarații care nu au nicio legătură cu realitatea. Deocamdată vorbe în vânt", a mai spus aceasta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel