Firea îl dă în judecată pe Caramitru. Reacție TRANȘANTĂ: "De-abia aștept să mă întâlnesc cu doamna Pandele în instanță"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Gabriela Firea a anunțat că îl va da în judecată pe Andrei Caramitru pentru calomnie. Acesta din urmă a lansat în spațiul public un mesaj prin care dădea de înțeles că edilul Capitalei ar fi implicat în interzicerea platformelor de ride-sharing. 

"Minunat. De-abia astept sa ma întâlnesc cu Dna Pandele in instanță. Madam mai nou - din disperare ca nu a făcut nimic, da in judecata pe oricine o critica. Crede ca ma sperie - din contra. De-abia astept sa pun la dispoziția instanței toate documentele și analizele pe piața de taximetrie! Si public - ca sa știe lumea, madam! Haide doamna Pandele in instanța dacă ai curaj !!!! Discutam aplicat despre mafia voastră. Hai!", a scris Andrei Caramitru pe pagina de facebook. 

Gabriela Firea a declarat că vrea să îl dea în judecată pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta i le-a adresat primarului Capitalei, în spațiul public. Caramitru ar fi spus că Firea ar fi implicată în interzicerea platformelor de ride-sharing și, astfel, favorizează "mafia taxiurilor din Voluntari"

Iată mesajul care a determinat edilul Capitalei să îl acționeze în instanță pe Andrei Caramitru.

"Câștiga mafia taxiurilor din Voluntari a lui Pandele. Sictir lui, sictir lui Firea cu tot cu firul ei din colon, și sictir și PSD-ului. Așa se întâmpla când nu votăm, da? Nu ne interesează politica? Toți sunt la fel?

Veniți fraților pe 26Mai la vot! Sa ii pulverizam o data pentru totdeauna."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel