Firea, față în față cu Dragnea: "Nu mai am nicio aşteptare. Mă voi bate pentru el până la capat!"

Liviu Ludovic / 6 feb 2019, 19:05 Salveaza PDF Comentarii

Gabriela Firea a transmis primul mesaj după întâlnirea cu Liviu Dragnea, în care s-a discutat bugetul pentru primării.

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a publicat un mesaj pe Facebook, la scurt timp după încheierea şedinţei la care a luat parte alături de Liviu Dragnea.

"Este aşa cum spuneam: Dl. Dragnea va spune că alţii (Guvernul, Ministerul de Finanţe) sunt vinovaţi, si nu el, pentru amputarea bugetului Primăriei Capitalei cu aproape 25%. După ce a ascultat primarii prezenţi la şedinţa Asociaţiei Municipiilor, Dl. Dragnea a spus textual : <>.

Dar a continuat să susţină, în ciuda explicaţiilor şi argumentelor aduse de primari, că bugetul este unul bun şi a prezentat o situaţie roz a economiei. Dacă e totul aşa de bine, cum de ne va aştepta un an de austeritate?

La insistenţele mele, am reuşit să obţin o întâlnire mâine, la Ministerul de Finanţe, în care să explic încă o dată că sunt puse în pericol serviciile publice din Bucureşti, a căror notă de plata o achită Primăria Capitalei: transport public, termoficare, iluminat, spitale, consolidări, apă şi canal, investiţii în infrastructură etc.

Sfidând legea şi atribuţiile complexe pe care le avem, Dl. Dragnea, cel "fără competenţe legale" a dat şi indicaţia : "să vă înţelegeţi între voi". De parcă legile şi bugetul sunt ca mersul la film sau la o masă în oraş! Aşa bagatelizare a instituţiilor statului nu am văzut! Cum ne dezbină la Bucureşti, face şi în ţară, încercând să-i învrăjbească pe primarii de municipii cu cei de comune şi oraşe. Un adevarăt om de stat! Nu mai am nicio aşteptare. Un lucru e limpede: s-a confirmat că în toate aceste zile am spus adevărul. Mă voi bate pentru el până la capat!".

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

9 apr 2020, 06:53 in Știri
Horoscop, joi, 9 aprilie 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25