Gabriela Firea, despre plecarea surorii sale de la Garda de Mediu: „Trebuie să lase loc agramaților”

Gabriela Firea a declarat, astăzi, referitor la faptul că sora sa, Angelica Cobzaru, va pleca de la Garda de Mediu, că aceasta are două facultăți și un doctorat în protecția mediului, iar acum „trebuie să lase loc sponsorilor PNL și agramaților”.

Declarația primarului general vine în contextul în care Comisarului General al Gărzii de Mediu, Gabriela Dorojan, și-a dat demisia, în cursul zilei de joi, în urma unor discuții pe care le-a avut cu ministrul Mediului, Costel Alexe. Odată cu ea, va pleca și sora primarului Gabriela Firea, care ocupa funcția de director de cabinet al Gabrielei Dorojan.

„Sora mea, neavând 3 la Bac, că așa se promovează, nefiind sponsor PNL, nefiind agramată, având două facultăți, realizate cu adevărat, nu copii după diplome și un doctorat în protecția mediului, nu mai poate să lucreze în domeniu, trebuie să lase loc unora cu 3, unora care s-au ocupat de Cadastru, sponsorilor PNL și agramaților. Ea a avut oferte și propuneri de a fi mult mai mult decât de a fi șeful de cabinet al comisarului Gărzii de mediu, dar având în vedere că eu sunt primar general și sunt implicată în activitatea politică, înttodeauna am sfătuit-o să nu accepte aceste avansări pentru a nu se specula că au fost făcute pe criteriul personal și nu pe cel profesional", a spus, vineri, Firea, la o debztare organizată de Municipalitate, pe tema poluării din București.

Angelica Cobzaru și Gabriela Dorojan ocupau aceste funcții la Garda de Mediu începând din 2018. Anterior, sora edilului a lucrat la Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov.

Primarul Capitalei și ministrul Mediului se află în conflict, de-a lungul acestei săptămâni ei având mai multe schimburi dure de replici. Totul a pornit de la valorile de poluare indicate de mai multe stații independente, care indicau, sâmbătă, procente de peste 600% mai mari decât cele normale.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.24
YesMy