Gabriela Firea, atac la început de an pentru Ludovic Orban. „Ne tratează ca pe ruda străină și demnă de blamat”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Gabriela Firea (PSD), primarul Bucureștiului, lansează noi atac la adresa premierului Ludovic Orban pe tema bugetului, spunând că Guvernul tratează Bucureştiul ”ca pe ruda străină şi demnă de blamat”.

„Şi în 2020, în ciuda vitregiei guvernului, care tratează Capitala ca pe ruda străină şi demnă de blamat - poate vom avea şi noi, vreodată, un premier bucureştean sau stabilit de 30 de ani în Bucureşti, care să înţeleagă complexitatea şi nevoia de modernizare - voi face tot ce îmi va sta în putere, la nivel local, pentru ca bugetul pentru sănătatea bucureştenilor să fie unul mulţumitor, raportat la urgenţele celor celor 19 spitale administrate de Primăria Capitalei, unde s-au făcut în ultimii 3 ani investiţii fără precedent”, notează Gabriela Firea joi,pe Facebook.

Disputa dintre Gabriela Firea și Orban pe tema bugetului Capitalei este de notorietate, cei doi având mai multe schimburi de replici pe această temă. „I-am cerut audienţă, i-am scris scrisori, i-am explicat care e situaţia bugetului Primăriei Municipiului Bucureşti. Domnia sa nu mi-a răspuns absolut deloc”, a declarat miercuri seară, la Romania TV, primarul Gabriela Firea.

 
Ea consideră că aceste atacuri sunt lansate de Ludovic Orban, care încearcă să își croiască drum spre Primăria Capitalei: „Domnul Orban îmi sapă groapa pentru alegerile locale, dar va cădea el în ea sau candidatul PNL”, a mai spus primarul general, anunțând că va candida pentru un nou mandat la Primăria Generală.
 
 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel