Finala America Express 2023: Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii marelui premiu de 30.000 de euro

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Catalin Bordea si Nelu Cortea
Catalin Bordea si Nelu Cortea

Concursul America Express a 2023  fost câștigat de Cătălin Bordea si Nelu Cortea. Lupta finală s-a dat între două echipe: cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu și cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Nouă echipe au pornit pe Drumul Aurului, însă în marea finală America Express 2023 au ajuns două: cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu și cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea și-au adunat toate resursele de energie pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun.

Ca să cucerească El Dorado, concurenții au trecut printr-o varietate de misiuni la sol, pe apă și în aer. De la enigme care le complică parcursul la provocări încărcate de adrenalină, precum zborul cu parapanta, echipele au parte de o cursă trepidantă, demnă de o mare finală, se arată în comunicatul transmis de postul TV.

Momentele impresionante nu au lipsit în finala America Express 2023, dar competiția nu se oprește nici atunci când emoțiile pun stăpânire pe concurenți, afectându-le concentrarea.

 

Ce au spus concurenții înainte de confruntarea din marea finală

 

”Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea, înainte de finala America Express 2023. ”Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea.

”Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare”, a spus și Andreea Antonescu, înainte de finala America Express 2023.

”Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”, i-a anunțat pe concurenți Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii America Express 2023, înainte de marea finală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel