Fifor: "Vom depune acțiune în instanță pentru a ne recupera..."

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi, la Argeş, că social-democraţii vor depune acţiune în instanţă pentru recuperarea de la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a sumelor aferente campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

"Legat de ce s-a întâmplat cu rambursarea sumelor din campania electorală pentru europarlamentare, noi considerăm că este o decizie incorectă a Autorităţii Electorale Permanente, motiv pentru care luni vom depune acţiune în instanţă pentru a ne recupera sumele pe care credem noi că trebuie să le recuperăm de la AEP. De altminteri, raportul de control al autorităţii arată clar că s-au îndeplinit toate condiţiile ca suma să fie rambursată PSD. Prin urmare, ne considerăm îndreptăţiţi să mergem în instanţă şi sperăm să recuperăm această sumă", a spus Fifor.

Clarificările făcute de secretarul general al PSD vin după ce, joi, a apărut în spaţiul public informaţia că Partidul Social Democrat nu va primi niciun leu rambursare pentru campania la europarlamentare, Autoritatea Electorală Permanentă luând această decizie pentru că PSD ar fi transmis documente cu semnătura fostului trezorier Mircea Drăghici, care este trimis în judecată de procurorii DNA pentru delapidarea subvenţiei partidului. Social-democraţii ar fi cerut rambursarea a 3,48 milioane de lei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel