Fetiță de 3 ani, ucisă de mamă pentru că a deranjat-o în timpul unei partide de amor: „Am dat-o rău în bară” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Fetiță de 3 ani, UCISĂ de MAMĂ pentru că a deranjat-o în timpul unei partide de amor: „Am dat-o rău în bară” - VIDEO
Fetiță de 3 ani, UCISĂ de MAMĂ pentru că a deranjat-o în timpul unei partide de amor: „Am dat-o rău în bară” - VIDEO

O femeie a fost condamnată după ce i-a perforat plămânii propriului copil pe motiv că a deranjat-o dintr-o partidă de relații intime cu iubitul. Criminala posta clipuri cu nemiluita pe TikTok, în timpul procesului, în unele fiind surprinsă dansând sau vorbind despre produse cosmetice.

Dependentă de rețele sociale, Nicola Priest, a postat un videoclip online în care îi aducea un omagiu fiicei sale la doar câteva săptămâni după ce a ucis-o pe copila de trei ani. Într-un videoclip șocant, postat la doar 39 de zile după ce micuța Kaylee a fost găsită moartă, femeia pare să vorbească, în timp ce pe fundal are versuri. Ea își cere scuze pentru că „a dat-o rău în bară”.

În alte videoclipuri, femeia dansează sau vorbește despre produse cosmetice.

Copila a fost găsită moartă de anchetatori, după ce mama acesteia a ucis-o într-un atac violent, deoarece a fost deranjată de cea mică în timp ce întreținea relații intime. Fetița, în vârstă de 3 ani, avea răni pe corp care dovedeau faptul că a mai fost lovită și în zilele anterioare morții tragice.

Poliția a postat pe Twitter un colaj cu mai multe filmări ale camerelor de supraveghere, care arată ultimele momente ale fetiței, înainte să ajungă acasă, în ziua în care a fost ucisă.

 

 

 

Un proces sfâșietor care a lăsat jurații în lacrimi

 

Tribunalul Birmingham Crown a audiat faptul că fetița a fost victima unui „asalt feroce”, care a lăsat-o cu daune pe piept, inclusiv un plămân perforat și ruptură internă a intestinelor, după ce l-a întrerupt-o pe mama sa în timp ce întreținea relații intime.

În urma unui proces sfâșietor care a lăsat jurații în lacrimi, mama fetiței și iubitul acesteia au fost condamnați pentru omor. Femeia a fost, de asemenea, găsită vinovată de cruzime asupra copiilor.

Vineri (6 august), femeia a fost închisă pentru 15 ani, în timp ce Redfern, iubitul ei, a fost condamnat la 14 ani.

 

Mama ucigașă posta clipuri pe TikTok în care dansa și zâmbea, în timpul procesului

 

Între timp, s-a dezvălui faptul că la câteva săptămâni după ce copilul de trei ani a fost ucis, femeia posta cliouri pe TikTok în care dansa și își împărtașea pasiunea pentru machiaje, relatează Antena 3. Primul dintre videoclipuri, postat pe 7 septembrie 2020 este un film de prezentare cu imagini ale micuței Kaylee, însoțite de descrierea: „Odihnește-te în pace, copilul meu”.

În cel de-al doilea, femeia mimează versurile unei melodii, cu descrierea „pentru părinții mei”. Aceasta își freacă obrajii în videoclipul postat pe 17 septembrie și cântă: „Îmi pare rău, mamă și tată, știu că am dat-o în bară rău, ar fi trebuit să mă descurc mai bine”.

Alte videoclipuri dezgustătoare o arată dansând și vorbind despre machiaje. Într-o descriere, aceasta scrie: „dansul mă ajută întotdeauna”.

Deși în timpul procesului se declara „sfâșiată de durere”, pe TikTok-ul acesteia apăreau tot mai multe dansuri și zâmbete.

Condamnând cuplul, judecătorul Foxton QC a spus: „Femeia nici măcar nu a făcut ceva pentru a solicita ajutor medical. Un apel prompt ar fi putut salva viața micuței Kaylee.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel