Fermă din Germania plină de români, focar de coronavirus: 300 de infectați. Rareș Bogdan: "M-a sunat un român, era foarte speriat"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan trage un semnal de alarmă cu privire la muncitorii români din Germania. Europarlamentarul PNL a declarat, luni noapte, la Realitatea Plus, că 300 dintre muncitorii care lucrează la o fermă din Germania sunt infectați cu coronavirus și nu primesc niciun fel de asistență. 

ACTUALIZARE, ora 13.00! Ambasadorul României în Germania confirmă focarul de COVID-19 de la ferma plină de români.

Vezi aici răspunsul lui Emil Hurezeanu: Ambasadorul României în Germania CONFIRMĂ focarul de COVID de la ferma plină de români: "Sunt SUTE de infectați"

Știre inițială:

"Am o știre proastă. O știre din Germania de data asta. Este o știre pe care aș vrea s-o confirmăm cu ajutorul tău, Oreste, și al colegilor din regie. În pauza publicitară am fost sunat de către un cetățean român, era foarte speriat. În localitatea Pforzheim, lângă Stuttgart, la o fermă, un abator, unde lucrează 700 de oameni, dintre care 500 de români, au fost astă seară depistați 300 de infectați cu coronavirus. Din 700 de lucrători, 300 sunt infectați cu coronavirus.

Ei sunt cazați o parte acolo, o parte la alte hoteluri din zonă. Considerând că din acești 300, toți cei 200 care nu sunt infectați, tot mai rămân 100 de români care sunt infectați. E o situație extrem de complicată. O să încerc să iau legătura cu ambasadorul român Emil Hurezeanu", a spus Rareș Bogdan, într-o intervenție telefonică în emisiunea "Jocuri de Putere".

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel