Corpul Cristinei Marin, tânara ucisă de iubit, repatriat

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Corpul tinerei românce Cristina Marin, ucise în Lepe - Huelva de partenerul ei, pe 7 iulie, a fost repatriat vineri, cu un zbor cu o escală în Munchen (Germania), care a plecat de la San Pablo din Sevilla.

Surse ale orașului Cartaya, oraș care, alături de Lepe, a reușit repatrierea, au informat pentru agenția spaniolă EFE, că zborul cu corpul tinerei de 24 de ani, a ajuns vineri după-amiază la București, pentru ca apoi să plece în orașul natal al fetei, la 154 de kilometri de București.

Repatrierea a fost posibilă datorită contribuțiilor locuitorilor orașului și ale municipalităților Lepe și Cartaya, care au acoperit necesarul de 6000 de euro. 

Banii necesari pentru repatriere au fost colectați, parțial, de la vecinii, coordonați de Asociația Română din Costa de la Huelva, care a adunat 2900 de euro. 

În ceea ce privește fiicele decedatei și presupusului ucigaș, vor rămâne, pentru moment, într-un centru tutelar din Andalucía și se va decide dacă vor fi adoptate de o familie spaniolă sau predate familiei mamei, deși această a doua opțiune ar implica Guvernului României împreună cu Junta de Andalucía.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel