Femeie de 72 de ani, răpită și violată în sat. Poliția o căuta, ea a apărut la geamul violatorului în timp ce acesta nega ca e la el

Narcis Popa |
Data publicării:

O femeie de 72 de ani dintr-un sat din județul Botoșani a fost răpită din casă de către un bărbat de 47 de ani, apoi a fost sechestrată, bătută și violată. În momentul în care polițiștii au identificat casa agresorului, acesta a spus că femeia nu e la el, dar oamenii legii au văzut-o la geam.

Un bărbat de 47 de ani, din localitatea Havârna, județul Botoșani, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a sechestrat și violat o localnică și apoi le-a spus polițiștilor că nu știe unde e femeia. Polițiști au văzut-o în locuința bărbatului, l-au imobilizat pe agresor și au pătruns în casa acestuia unde au găsit-o pe femeie plină de vânătăi.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Botoșani, poliţiştii din Havârna au fost sesizaţi marți de către un bărbat că mama sa, de 72 de ani, a dispărut de acasă de două zile. Femeia a fost găsită într-un imobil aparţinând unui bărbat de 47 de ani. Iniţial, bărbatul a negat că femeia este la el acasă, dar poliţiştii au văzut-o pe geam, moment în care l-au imobilizat pe bărbat.

Femeia de 72 de ani avea urme de violenţă pe trup şi a declarat că, timp de două zile, a fost sechestrată, violată şi bătută de bărbatul de 47 de ani, în locuinţa acestuia.

Polițiștii au stabilit că bărbatul intrase în casa victimei şi a răpit-o.

„În perioada 25-27 august, prin constrângere, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi viol. Faţă de bărbatul de 47 de ani s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive", se arată în comunicatul Poliției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel