Femeie de 42 de ani, lovită pe trecerea de pietoni de o mașină a Ambasadei SUA în București

Narcis Popa |
Data publicării:

Accident groaznic astăzi, în zona Pipera din București. 

O femeie de 42 de ani a fost lovită de o maşină, marţi, pe bulevardul Pipera din Voluntari, pe trecerea de pietoni, autoturismul aparţinând, potrivit unor surse judiciare, Ambasadei SUA la Bucureşti.

"La data de 25 ianuarie, în jurul orei 16,20, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor", informează IPJ Ilfov.

La locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la un spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, o femeie de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

"În prezent, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun", arată sursa citată.

Cazul Teo Peter

Un scandal uriaș a izbucnit în 2004, atunci când Teo Peter, bassistul trupei Compact a murit într-un taxi care a fost lovit de un soldat american care nu a oprit la semnul stop în zona ASE, pe strada Polonă, intersecție cu bulevardul Dacia. Atunci, soldatul american a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că acesta consumase alcool. Dus pentru preluarea de probe biologice, acesta a refuzat cu vehemență până ce la un moment dat, a fost evacuat din România de ambasada SUA. Soldatul american a fost judecat în SUA, acolo unde a scăpat de acuzația de omor prin neglijență, deși consumase alcool și nu acordase prioritate. Experții americani au ajuns la concluzia că intersecția nu era semnalizată corespunzător. 

Soldatul american Van Goethem nu era la primul incident rutier în România. În martie 2004, cu doar câteva luni înainte de moartea lui Teo Peter, americanul intrase cu mașina personală într-un copac. Sergentul ar fi recunoscut că băuse cinci sau şase beri înainte de a se urca la volan, iar acel accident nu s-a soldat cu victime.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel