Fed Cup. Simona Halep - Caroline Garcia, rezultat Final. Meci SENZAŢIONAL - VIDEO

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Victorie pentru Simona Halep, în semifinalele Fed Cup. România - Franţa 2-1. Video cu lovitura câştigătoare.

România conduce Franţa cu scorul de 2-1, după ce Simona Halep, numărul doi mondial în tenisul feminin, a învins-o dramatic pe Caroline Garcia cu 6-7 (6), 6-3, 6-4, duminică, la Rouen, în semifinalele Fed Cup. 

Halep a câştigat după aproape trei ore de joc (2 h 57 min) în faţa numărului 21 mondial, la capătul unui meci foarte disputat, aducând echipa României în postura de favorită la calificarea în finală.

Simona Halep are acum 6-1 în meciurile directe cu Garcia, aceasta fiind a doua victorie pe zgură a româncei în tot atâtea dispute.

În primele meciuri de simplu de sâmbătă, Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-3, 6-1, iar Caroline Garcia a dispus de Mihaela Buzărnescu cu 6-3, 6-3.

În ultimul meci de simplu se vor înfrunta Irina Begu şi Pauline Parmentier, urmată de partida de dublu Irina Begu/Monica Niculescu - Caroline Garcia/Kristina Mladenovic.

Semifinala Franţa - România se joacă pe o suprafaţă de zgură instalată în Palatul Sporturilor Kindarena din Roeun, cu o capacitate de 4.976 locuri, conform informaţiilor furnizate de organizatori.

România înfruntă Franţa pentru a doua oară în Fed Cup. Primul meci s-a disputat în 1976, când româncele Virginia Ruzici şi Florenţa Mihai s-au impus cu 3-0 în finala turneului de consolare al competiţiei găzduite la Philadelphia, în SUA. 

 

Vezi mai jos video cu finalul meciului:

Sursa: Fed Cup / Twitter 

 

 Sursa: Fed Cup / Twitter 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel