Familia Alexandrei Măceșeanu, lovitură cruntă. Părinții, chemați la DIICOT înainte de Crăciun: „Nu recunoaștem!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Familia Alexandrei Măceșeanu este chemată luni, 23 decembrie, la sediul DIICOT, pentru a ridica certificatul de deces al fiicei lor. Anunțul a fost făcut de unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Părinții Alexandrei Măceșeanu au fost chemați la sediul DIICOT pentru a le fi nmânat certificatul de deces al fetei lor, presupus ucisă de Gheorghe Dincă în casa Groazei de la Caracal. Anunțul a fost făcut de unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

„Pentru ca ridicolul si abuzul justitiei romane sa fie maxim, DIICOT a cerut familiei mele sa vina sa ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, ingerului nostru si al multor romani????. Si asta in timp ce familia Dinca, complice la rapirea Alexandrei este libera si DERBEDEUL de Daniel Dinca este liber sa faca orice, eventual sa si omoare. DECIZIA familiei mele dupa ce ne-am consultat la rece nu la cald este una foarte clara: NU VOM RIDICA ACEST CERTIFICAT. NU RECUNOASTEM DECESUL ALEXANDREI IN ACEL BUTOI“, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Unchiul Alexandrei Măceșeanu a mai spus că familia sa refuză să ia acest document fără a ridica și corpul Alexandrei cu o probă veridică a faptului că ea este într-adevăr decedată.

„Probele prezentate pana acum sunt indirecte, putine si cu marii dubii(raportul INML). Ceea ce ne deranjeza cel mai mult este lipsa oricaror precizari cu privire la CINE l-a emis! Si cand. Luni, 23 Decembrie (bine ca nu ne-au chemat in ziua de Craciun...) vom da o declaratie clara prin care refuzam sa ridicam un astfel de document fara corpul Alexandrei, cu o analiza INML pe care am dovedit-o deja impotriva propriilor norme, standarde, termene. Mai mult decat atat fara ca Alexandra sa fie cautata de DIICOT si sa fie investigata temeinic pista traficului de persoane desi exista foarte multe probe in acest sens!“, mai scrie Alexandru Cumpănașu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel