Faliment RADET. Firea îi RĂSPUNDE lui Orban: „Este sadic!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a dat replica, în această seară, lui Ludovic Orban, după ce premierul a declarat într-o emisiune TV că falimentul Regiei Autonome de Distribuţie şi Transport al Energiei Termice (RADET) este „iminent”.

„Replica mea este pe cât de simplă pe atât de tristă. Avem, din păcate un premier sadic, un premier care a fost viceprimar și care, teoretic, ar trebui să cunoască problematica RADET-ului, pentru că este unul dintre oamenii care indirect a contribuit la situația financiară dificilă a RADET-ului prin prisma faptului că ani de zile conducerea RADET a fost asigurată de către membri PNL.

Îmi pun întrebarea 'justiția în România nu mai este liberă?' De unde știe domnul Orban ce se va întâmpla luni, ce va decide judecătorul sindic în legătură cu planul de reorganizare al RADET-ului? De unde are aceste informații?

Eu cred că justiția este liberă, eu cred că judecătorul sindic este un om responsabil și nu va da satisfacție ordinului pe unitate pe care îl transmite la TV înainte de primul tur domnul premier sadic Orban", a spus Gabriela Firea, la Sinteza zilei.

„După cunoştinţa mea, luni trebuie să se pronunţe instanţa în procedura de faliment a RADET, iar, din punctul meu de vedere, după cum arată datele, falimentul este iminent”, a afirmat premierul Ludovic Orban, într-o emisiune TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel