Facebook şi Instagram încep să îşi taxeze utilizatorii: Cât va fi taxa lunară pe web și smartphone pentru cine vrea bifa albastră

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Facebook şi Instagram încep să îşi taxeze utilizatorii. Cine vrea bifa albastră de cont verificat trebuie să plătească 12 dolari pe lună pentru varianta web şi 15 pentru smartphone. Mark Zuckerberg spune că un cont verificat oferă asistență prioritară pentru clienți. Utilizatorul va avea privilegiul să fie consiliat de un om, nu de robot. Noua funcţie este lansată în Australia și Noua Zeelandă săptămâna aceasta și va ajunge curând în mai multe țări. 

Pachetul de abonament pentru Instagram şi Facebook, care va fi lansat mai târziu în această săptămână, include şi protecţie suplimentară împotriva uzurparea identităţii şi va avea un preţ începând de la 11,99 dolari pe lună pe web sau 14,99 dolari pe lună pe sistemul Apple iOS şi Android

Meta Verified va fi lansat în Australia şi Noua Zeelandă săptămâna aceasta, urmând să aibă loc lansări graduale în alte ţări.

 

Meta, pe urmele Twitter

 

Incursiunea Meta în serviciile de abonament urmează celei a Twitter, care a anunţat luna trecută că Twitter Blue va avea un preţ de 11 dolari pe lună, relatează Observator.

Directorul general al gigantului reţelelor sociale, Mark Zuckerberg, a declarat anterior că intenţionează să lanseze mai multe produse noi care „ar împuternici creatorii să fie mult mai productivi şi mai creativi”, avertizând în acelaşi timp cu privire la costurile asociate cu sprijinirea tehnologiei pentru o bază mare de utilizatori.

Alte aplicaţii de socializare, cum ar fi Snapchat, a companiei Snap, şi aplicaţia de mesagerie Telegram, au lansat anul trecut servicii de abonament cu plată, ca o nouă sursă de venit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel