Expertizele AU CONFIRMAT: Ministrul Doina Pană a fost otrăvită cu Mercur. „Da, am CERTITUDINEA că am fost otrăvită de Mafia Pădurilor“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Doina Pana
Doina Pana

Expertizele oficiale confirmă că fostul ministru Apelor și Pădurilor, Doina Pană, a fost otrăvită cu mercur. Demnitarul susține că ar fi fost otrăvită de „Mafia Pădurilor“ cu ajutorul unor apropiați ai săi.

Potrivit Realitatea PLUS, expertizele oficiale confirmă faptul că Doina Pană a fost otrăvită pe vremea când era ministru și conducea Ministerul Apelor și Pădurilor. Se pare că expertizele au fost efectuate de Institutul de Medicină Legală, dar și de către medicii de la Spitalul Parhon din Cluj.

Cei din urmă au efectuat o expertiză endocrinologică, care demonstrează că Doina Pană a fost otrăvită intenționat și nu accidental, în urma consumului de fructe de mare. Cantitatea mare de mercur din sânge a arătat că a fost vorba despre o otrăvire intenționată.

Doina Pană: „Eu bănuiesc și cine a fost îm spate și prin intermediul cui.  Nu e o singură persoană“

 

Întrebată de moderatorul dacă este de părere că ar fi putut fi otrăvită la comand „Mafiei Pădurilor“, fostul ministru a răspuns fără echivoc: „Da, am certitudinea că am fost otrăvită de Mafia Pădurilor. (...) eu bănuiesc și cine a fost îm spate și prin intermediul cui.  Nu e o singură persoană. Dar, din punctul de vedere al toxicologului care a identificat intoxicația mea cu mercur, a reieșit clar ca a fost ceva programat, cronic, nu o singură doză. E clar că există o mișcare în spate. Nu poate fi un oarecare“, a afirmat ea, în direct, la Realitatea PLUS.

Fostul ministru susținea încă din 2019 că a fost otrăvită, când a și făcut o plângere penală în acest sens. Dosarul a fost preluat de DIICOT. Aceasta a aflat că a fost otrăvită după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor.

Adevărul a ieșit la iveală de curând pentru că, a spus demnitarul, „am vrut să evit un scandal internațional de genul: un ministru din România otrăvit cu mercur. Eu mi-am dat demisia pe 3 ianuarie din cauza epuizării uriașe. Era o degradare masivă, aritmii, epuizare, aveam sângerări din nas. Pe 15 ianuarie am aflat că am fost otrăvită“, a declarat Doina Pană în direct la tv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel