Expert criminolog: „Dincă s-a dat de gol. De ce te preocupi dacă ai de gând să o omori? Trebuia 'livrată' la parametrii corespunzători”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Expertul criminolog Dan Antonescu susține faptul că Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe Alexandra ci ar fi „livrat-o” unei rețele de traficanți de carne vie.

„Îl suspicionez ca fiind unealta unor oameni care se ocupă cu traficul de persoane. De ce spun asta: el îndeplinește niște condiții foarte greu de găsit la alte persoane. Omul acesta are probleme psihice - are 8 sau 10 internări, e adevărat nu peste niște afecțiuni extraordinar de grave. Mă întreb eu medicul care l-a internat și l-a tratat a anunțat cumva Poliția că are sun tratament un bolnav u cu probleme psihice și că acel bolnav are permis de conducere? Nu! Era absolut obligat să o facă.

Citește și Traian Băsescu: „Credința mea este că Alexandra e IEȘITĂ deja din țară. Ăsta NU a ACȚIONAT SINGUR"

Cine are la îndemână un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat, cu niște fixații de ordin psihiatric, care posedă permis de conducere. Atunci când faci taximetrie într-o zonă ca asta foarte mică nu se poate să nu ai sprijinul cumva, umbrela cuiva ținută deasupra. Cineva l-a acoperit.

De ce te preocupi de așa ceva (n.r. - să mergi la farmacie) dacă ai de gând să o omori? E clar că nu acesta era scopul. Ea trebuia 'livrată' la parametrii corespunzători”, a spus Dan Antonescu, la Antena 3.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel