Eurodeputat PSD: Kovesi a jucat rolul victimei

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

PSD nu recunoaște că a pierdut nici în al 12-lea ceas. Eurodeputatul PSD Gabriela Zoană a declarat că s-a votat emoțional în cazul Laurei Codruța Kovesi.

„A jucat rolul victimei. O parte dintre eurodeputați au considerat că e supusă atacurilor, o parte au fost sensibilizați. Nu cred că mai are importantă acest lucru. Votul e vot. Avem rezultatul votului și vom merge mai departe. E un vot foarte strâns în parlament. E diferența de un vot.”, a declarat Zoană.

Aceasta consideră că votul a fost strâns, iar candidatul Franței a avut o prestație bună.

„Ieri, a fost un scor foarte strâns, că și azi, ieri au fost 12 voturi pentru Kovesi, 11 pentru candidatul francez, azi, 26 pentru Kovesi, 22 pentru francez și un vot pentru german. Procedura e următoarea. Având în vedere că, în coreper, în Consiliu, candidaul francez a obținut un punctaj dublu față de Kovesi și față de candidatul german, avem candidați diferiți, cei care au fost preferați de cele două instituții. Urmează negocieri între Parlament și Consiliu, rezultatul va trece prin votul parlamentului pentru aprobare. Ne întoarcem în plen pentru aprobarea rezultatului negocierilor.”, a declarat europarlamentarul PSD la Digi 24.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel