Eugen Tomac: Dragnea și-a cam rezolvat problemele din justiție

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele PMP, Eugen Tomac, a spus că Tudorel Toader a fost  trimis în Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea.

Tomac crede că Toader va rămâne ministru al Justiției până pe 27 mai și că Dragnea și-a cam rezolvat problemele din justiție. 

” Azi suntem în 17 aprilie, eu sunt convins că până pe 27 mai Tudorel Toader rămâne ministrul Justiției. Nu cred că președintele României, în momentul în care declanșează un referendum pe teme de justiție, se va juca cu ce vrea CEx-ul PSD. A fost problema lor”. , a declarat Tomac la B1TV.

Președintele PMP consideră că Tudorel Toader a fost folosit pe post de avocat al lui Dragnea

”De fapt, din punctul meu de vedere, Tudorel Toader a fost folosit total și a fost trimis în Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea. Între timp, liderul PSD și-a cam rezolvat problemele din instanță - ăsta e punctul meu de vedere, după ce s-a întâmplat în această săptămână cu dosarul și cu toate celelalte. Și în PSD, în toate reuniunile astea politice din ultimii doi ani, baronii cam asta au cerut: amnistie, grațiere, modificarea Codurilor, lucruri care nu s-au întâmplat. Cum îi trimiți pe oamenii ăștia în campanie? Trebuie să le dai un cap al lui Moțoc. Și l-au găsit!”, a mai spus Tomac, pentru B1 TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel