Eugen Tomac: Cariera lui Tăriceanu, o caricatură pe lângă cea a lui Traian Băsescu

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Eugen Tomac
Eugen Tomac

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac e în război cu Călin Popescu Tăriceanu , după ce acesta l-a atacat pe Traian Băsescu. 

Eugen Tomac a scris pe Facebook : „Cariera lui Tăriceanu este o caricatură politică prin comparaţie cu cea a Preşedintelui Traian Băsescu”.


Trădătorul Tăriceanu și Fundața Gojdu

După ce a fost umilit în ultimul hal de Viorica Dăncilă, Călin Popescu Tăriceanu încearcă să revină în atenția publică printr-un atac de cea mai joasă speță la adresa Președintelui Traian Băsescu. Tema de atac pe care fostul șef al Senatului a ales-o este cea pe care o cunoaște mai bine decât oricine: trădarea.

În 2005, prim-ministrul Tăriceanu anula, printr-o Ordonanță de Urgență, testamentul lui Emanoil Gojdu și cedarea, fără nicio justificare, a patrimoniului Fundației Gojdu în favoarea statului maghiar.

Prin testamentul făcut în 1869, Emanuil Gojdu își lăsa averea "acelei părți a națiunii române din Ungaria și Transilvania care aparține la confesiunea orientală ortodoxă", pentru acordarea de burse studenților și pentru ajutorul preoților.

Fără nicio îndoială, actul normativ promovat de Tăriceanu reprezintă un act de trădare incalificabil, cu dimensiuni politice și simbolice de impact inestimabil, care dovedește că acesta nu are niciun atașament față de valorile ce definesc națiunea română.

Cariera lui Tăriceanu este o caricatură politică prin comparaţie cu cea a Preşedintelui Traian Băsescu. Singurul motiv pentru care Călin Popescu Tăriceanu ar putea rămâne în istoria post-revoluționară a României este trădarea intereselor și valorilor acestei națiuni – vezi cazul Fundației Gojdu, și nu numai”, a scris europarlamentarul Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel