Eugen Teodorovici, la întâlnirea fermierilor: Dacă ne ÎNTRECEM la prășit, nu ies ultimul !

Narcis Popa |
Data publicării:

 Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici a afirmat la evenimentul orgaizat de Ministerul Agriculuturii, Forumul Fermierilor, că ştie ce înseamnă munca de jos şi se pricepe la activităţi agricole precum cultivarea florilor.

"Vreau să vă spun o idee pe care am gândit-o cu domnul ministru Daea, zilele trecute, care vine la minister, noaptea, ziua şi discutăm problemele pe care le aveţi dumneavoastră. Chiar dacă sunt îmbrăcat la costum, chiar dacă par eu uneori mai scorţos, să ştiţi că îmi place foarte mult tot ceea ce înseamnă pământ românesc, pământul într-un singur cuvânt. Am cultivat şi flori, am prăşit, ştiu ce înseamnă şi munca aceea de jos. Îi spuneam domnului ministru şi cred că dacă la prăşit ne întrecem nu ies ultimul din sală cu siguranţă într-un clasament. Dar vreau să vă spun că eu, ca ministru de Finanţe, ori de câte ori a venit ministrul Daea cu o problemă pe zona de agricultură, de zootehnie, cu mare drag am spus da şi poate am mai adus şi un plus", a afirmat Teodorovici.

Acesta a adăugat că oamenii politici nu trebuie să fie aplaudaţi, ci analizaţi pentru ceea ce fac.

"Oamenii politici nu se aplaudă niciodată, este obligaţia lor să facă ceea ce trebuie să facă şi ei trebuie scoşi la tablă pentru ceea ce promit şi mai ales pentru ceea ce nu fac", a spus ministrul Finanţelor.

Forumul Agricultorilor - bilanț și perspective” este un eveniment organizat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltătii Regionale, împreună cu Casa de Comerţ Unirea şi Confederaţia Meridian, desfăşurat miercuri la Romexpo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel