Eugen Nicolicea, singurul care s-a opus încetării mandatului unui CONDAMNAT la ÎNCHISOARE

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PSD Eugen Nicolicea este singurul parlamentar care a votat contra vacantării mandatului lui Octavian Goga, conform listei de vot afișată pe site-ul instituției. Camera Deputaților nu a avut cvorumul necesar, marți, pentru a valida această decizie, ședința fiind suspendată.

Camera Deputaților a supus la vot, marți, decizia vacantării mandatului lui Goga, fiind 152 de voturi „pentru”, unul contra și o abținere. Numărul total al deputaților prezenți la plen a fost de 157, insuficient pentru a asigura cvorumul de validare a deciziei.

Alexandru Teacă trebuia să depună jurământul ca deputat PMP, în plenul de marți al Camerei Deputaților, de la ora 14.30, în locul lui Octavian Goga, după ce plenul ar fi votat vacantarea mandatului acestuia.

Teacă este următorul candidat pe lista PMP pentru Camera Deputaților al PMP Covasna, a afirmat liderul deputaților PMP Marius Pașcan, pentru MEDIAFAX.

Încă din luna octombrie a anului trecut, PMP solicită ca Parlamentul să ia act de încetarea mandatului de deputat al lui Octavian Goga, condamnat definitiv în 2018 pentru conducerea fără permis şi sustragere de la prelevarea mostrelor biologice.

Pe 24 septembrie 2018, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis condamnarea definitivă a deputatul Octavian Goga la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare şi interzicerea unor drepturi, pentru infracţiunile de conducere fără permis şi sustragere de la prelevarea mostrelor biologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel