ESCROCHERIA cu salutul face ravagii. Mare atenție în parcări și pe autostradă. Cum PROCEDEAZĂ

Narcis Popa / 24 apr 2019, 09:22 Salveaza PDF Comentarii

Mare atenție în parcări și pe autostradă. Șarlatanii au dezvoltat o veche înșelătorie, doar că cei mai creduli pot cădea cu ușurință în plasă. 

Păcăleala este pusă în practică de regulă în parcările de pe drumurile intens circulate precum: drumuri europene și autostrăzi. Iată cum procedează șarlatanii: sub pretextul că au o problemă cu benzina/motorina, eventual au alimentat greșit, vin foarte prietenoși către potențialele victime, cu gândul să-i salute. De obicei un bărbat face acest lucru, în timp ce poartă pe deget un inel, ghiul, foarte vizibil. Pentru că românii asociază aurul cu Turcia, șarlatanii pretind că sunt turci. Inelul foarte mare este bineînțeles o tinichea ieftină, doar că bărbatul ține mâna ostentativ la vedere, întinde mâna, salută victimele pentru a atrage atenția asupra inelului care are o dimensiune foarte mare, așadar ar trebui să coste foarte mult.

După ce își convinge victima că are nevoie de o sumă importantă de banii, de la 300 lei în sus, șarlatanul propune drept garanție inelul. Potențialele victime, încântate de această garanție acceptă inelul, care nu valorează nimic. După ce ia suma de bani, mașina pornește ca prin minune și "turcul" dispare.

Vă arătăm în videoul de mai jos o tentativă a acestei escrocherii, numai că "turcul" de ocazie a văzut camera de supraveghere și a renunțat la plan: 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.28