Erich Mocanu, cerere pentru Guvern: „România are nevoie de fiecare forță de muncă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Erich Mocanu, președinte Liga+ - partidul românilor din Germania și fondatorul asociației AEBS, care luptă pentru drepturile românilor din Austria și Germania, cere autorităților române abrogarea Art. 10 aliniat 1 din Ordonanța Militară 7 din 4 aprilie 2020.

„AEBS.org cere Guvernului PNL cat si Parlamentarilor Romani, Abrogarea Art. 10 aliniat 1 din Ordonanța 7 din 4.Aprilie 2020 Militara. Romania are nevoie de fiecare forța de munca, doar astfel va putea ieși din criza financiara ce va veni.

AEBS.org cere Guvernului PNL cât și Parlamentarilor Romani, ca de mâine sa ia toate măsurile posibile pentru ridicarea salariilor muncitorilor din agricultura, pentru ca romanii noștri sa nu mai plece în străinătate ca sezonieri în agricultura. Preturile de vânzare a produselor sunt în țara la fel de scumpe ca în occident, deci nu exista nici o problema sa se ridice și salariile acestora”, a transmis Erich Mocanu.

 

Erich Mocanu: „Pe timpul pandemiei, trebuie toate exporturile blocate”

 

„AEBS.org cere Guvernului PNL cât și Parlamentarilor Romani, ca de mâine sa ia toate măsurile posibile, ca Agricultorii Romani și Producătorii autohtoni, sa își pornească producția, pentru a garanta rezerva de produse pentru cetățenii României. Pe timpul pandemiei, trebuie toate exporturile blocate și nu doar cele către tarile NoN-EU.

AEBS.org cere Guvernului PNL cât și Parlamentarilor Romani, ca după ridicarea restricțiilor plecării din țară, fiecare cetățean la ieșirea din Romania sa prezinte o Asigurare medicala Valabila”, a mai spus Erich Mocanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel