Elena Udrea, despre secretul lui Traian Băsescu: „Nu mi l-a spus explicit niciodată, dar eu l-am simțit“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Elena Udrea face dezvăluiri incredibile despre Traian Băsescu, într-un interviu pentru o revista Ciao.

 Fostul ministru al Turismului spune  cum a influențat-o  fostul președinte al României în cariera sa politică, ce secrete a învățat de la el, dar și care este cel mai bun sfat pe care l-ați primit de la Traian Băsescu.

„Din păcate, cel mai bun sfat de la fostul Președinte Traian Băsescu, nu l-am ascultat. A fost ceva, dincolo de toată experiența de mare om politic pe care am avut privilegiul să mi-o împărtășească, pe care nu mi l-a spus explicit niciodată, dar eu l-am simțit de multe ori însă l-am și ignorat în același timp“,  declarat Elena ucdrea într-un interviu pentru revista Ciao.

Ea a ținut apoi să-i mulțumească lui „Traian Băsescu pentru șansă de a dobândi artă politică de la cel mai bun, pentru ce am fost și sunt în politică românească”.

„Nu aș schimba felul în care am văzut eu politica“

 

„Mesajul a fost că în politică mai ales, nu contează ce faci, nu contează ce crezi tu despre tine, cât de convins ești că faci ceea ce este bine, contează mai mult în ce barcă ești și cum te văd ceilalți, cum te văd oamenii.  Dacă aș fi ținut cont de asta, poate că parcursul meu ar fi fost altul în ultimii ani“, a mai spus fostul ministru.

„Nu aș schimba felul în care am văzut eu politica, în care am înțeles să fiu ministru, dar ar conta mult mai mult ce înțeleg oamenii din ceea ce eu spun și fac, aș fi mult mai atentă la cei care sunt în preajma mea, la prieteni dar și la cei pe care mi i-am făcut dușmani.  Sunt lucruri pe care acum le consider greșeli mari, pe care nu le-aș repeta“, a mai spus Udrea..

Elena  Udrea are o condamnare definitivă la 6 ani de închisoare cu executare. Procesul s-a reluat în urma deciziei CCR privind completele de cinci judecători.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel