Elena Udrea a rămas fără avocatul care o reprezenta: „După o relaţie de cinci ani”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Elena Udrea a anunţat, astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti, că vrea amânarea procesului, deoarece nu mai are avocat, după ce fostul ei apărător, Alexandru Chiciu, a explicat că nu o mai reprezintă din „motive pur tehnice”.

Elena Udrea a spus în faţa magistraţilor că vrea amânarea termenului de judecată deoarece a fost reziliat contractul cu apărătorul său.

„După o relaţie de cinci ani. Rugămintea e sa îmi acordaţi termen", Elena Udrea.

Instanţa a răspuns: „Sunt convinsă că ştiţi că domnul avocat cunoaşte că rezilierea cu o zi înainte poate fi un abuz de drept. Înţeleg ca nu s-a mai întâmplat şi nu se va întâmpla. Este adevărat ca şi protestul magistraţilor a dus la amânarea cauzei. Dar avem martori de audiat şi unul dintre ei vine a treia oara".

Următorul termen a fost stabilit pentru 24 martie.

Fostul avocat al Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a explicat situaţia: „Nu au existat neînțelegeri, doar că o serie de clauze contractuale au ajuns la termen şi nu au fost reînnoite".

În acest dosar, Elena Udrea a fost trimisă în judecată de DNA pentru instigare la luare de mită şi spălarea banilor. În cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în campania electorală, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel