Șeful IPJ Vâlcea, Sorin Oară, demis online de ministrul Marcel Vela: „Transmiteți-i că acum, aici, l-am demis“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Șeful IPJ Vâlcea, Sorin Oară, a fost demis, marți, de ministrul de Interne, Marcel Vela, pentru că nu a fost prezent la videoconferința cu prefecții, fiind plecat în concediu de odihnă, dar și pentru că a fost prins circulând cu viteză peste limita legală admisă.

În cadrul videoconferinței de marți, ministrul de Interne a fost deranjat de faptul că Sorin Oară nu a fost prezent, fiind înlocuit de adjunctul IPJ Vâlcea. Acesta a motivat că șeful IPJ e în concediu de odihnă pentru că mai avea zile libere de luat. 

„Spuneţi-i că pentru că nu e la videoconferinţă, pentru că nu a manageriat bine cele 23 de acte de ultraj, pentru că circulă cum circulă - am înţeles că e a doua oară când încalcă Codul rutier, nu? - spuneţi-i că acum, aici, l-am demis. Prima demitere online făcută de ministru pentru un inspector-şef”, a declarat ministrul de Interne.

În timpul lunii decembrie, șeful IPJ Vâlcea a fost prins de polițiști în timp ce circula cu o viteză peste limita legală, motiv pentru care a rămas fără carnet de conducere. Paradoxal, chiar el dăduse oridunul de a se organiza filtre de poliție pentru combatere conducerii imprudente și depistarea vitezomanilor ori a celor care se urcă băuți la volan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel