Ședință de URGENȚĂ la Guvern. PSD ar încerca să BLOCHEZE alegerile: „Am văzut că se îmbolnăvesc prefecții. E un virus!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Ludovic Orban a convocat, în această seară, o ședința de urgență de guvern chemând conducerile MAE, MAI, STS și AEP, pentru a discuta despre alegerile prezidențiale de duminică.

Conform unor surse citate de Digi 24, PSD ar pune presiune pe prefecți să între în concediu medical, pentru a bloca desfășurarea scrutinului. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a confirmat că unii prefecți sunt deja în concediu medical.

El a spus că prefectul și subprefectul din județul Arad au intrat în concediu medical miercuri.

„Mai avem un prefect tot în caz de boală, la Timiș, dar acolo avem subprefect”, a declarat ministrul de Interne. Totuși, ministrul a precizat că „va găsi soluții pentru că alegerile să se desfășoare normal și legal”.

„Am văzut că se îmbolnăvesc prefecții. E un virus. Căutați soluții și ținem minte această îmbolnăvire în prag de alegeri”, a declarat Ludovic Orban în timpul ședinței de la Guvern.

 

Rareș Bogdan: „Pesediștii sunt disperați”

 

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, astăzi, la Brăila, că PSD „a dat ordin” șefilor de instituții să între în concedii medicale, pentru „a bloca alegerile”, dând exemplul Aradului.

„Pesediștii sunt disperați. Au dat ordin să între în concediu medical pentru a nu fi demiși. La Arad, prefectul și subprefectul au intrat în concediu medical, încercând să blocheze alegerile de duminică, dar domnul Orban, Vela și domnul Predoiu le-au găsit leacul, iar mâine vor anunță cum le-au venit de hac”, a declarat Rareș Bogdan, într-un discurs la Brăila, citat de News.ro.

Ludovic Orban a anunțat deja că va schimbă toți prefecții numiți de PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel