Edilul acuzat de relații sexuale cu minore în sediul primăriei a fost exclus din PNL

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Primarul acuzat că ar fi făcut sex cu două minore chiar în sediul primăriei, a fost exclus din PNL, informează B1 TV. Decizia liberalilor vine la aproape două săptămâni după ce edilul s-a autosuspendat din funcţie, în aşteptarea aflării verdictului în cazul său.

Hotărârea de excludere a edilului din comuna Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, a fost luată cu 29 de voturi pentru, două voturi împotrivă și un vot nul, de Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi.

Citește și Relații intime într-o primărie, cu două minore românce. I-a adus edilului la birou o copilă răpită de la şcoală

„Este un gest firesc şi aşteptat. Decizia excluderii primarului din Mogoşeşti-Siret a fost luată în unanimitate. E regretabil ce s-a întâmplat, fiind vorba de încălcarea valorilor şi principiilor, dar şi a codului etic al partidului. Nu e o decizie târzie, ci s-a luat în prima şedinţă de Birou Politic”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Iaşi, Romeo Vatră.

Citește și Oreste Teodorescu, apel după scandalul „sex cu minore în primărie": „Faceți curățenie urgentă!"

Primarul Damian Butnariu, a anunţat pe 17 ianuarie că se autosuspendă din PNL, fiind implicat într-un dosar în care este acuzat că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul Primăriei. Edilul spunea atunci că acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate şi sunt un atac la adresa sa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel