Eclipsă totală de Lună în Săgetător și Super Luna de Sânge. 26 mai, ziua care schimbă cursul lumii pentru următorii 18 ani: „Reconsiderați relațiile!“

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Eclipsă totală de Lună în Săgetător și Super Luna de Sânge. 26 mai, ziua care schimbă cursul lumii pentru următorii 18 ani „Reconsiderați relațiile!“
Eclipsă totală de Lună în Săgetător și Super Luna de Sânge. 26 mai, ziua care schimbă cursul lumii pentru următorii 18 ani „Reconsiderați relațiile!“

Singura eclipsă totală de lună din 2021 va avea loc miercuri, 26 mai. Oameni vor putea vedea, în mai multe părți ale globului, pe cer o Lună Roşie de Sânge. Acest fenomen se întâmplă doar atunci când Soarele, Pământul și Luna se aliniază perfect. Astrologul rus Alena Nikolskaya ne îndeamnă să fim cât mai pridenți: riscurile de pricol vor crește semnificativ.

Viața pământenilor se poate schimba dramatic. În curând va avea loc un eveniment epocal, ale cărui ecouri vor fi resimțite mai bine de 18 ani. Astrologul rus Alena Nikolskaya a dezvăluit cum să ne pregătim pentru o perioadă dificilă și de ce este mai bine să nu ieșim din casa în această săptămâna. 

Într-un interviu exclusiv cu 5-tv.ru, astrologul a menționat că una dintre cele mai dificile zile ale anului 2021 este 26 mai. În această zi, se așteaptă o eclipsă de lună, o lună plină și un super lună. Ultimul eveniment a primit numele terifiant „Luna de sânge”.

Potrivit lui Nikolskaya, în această zi, întregul spațiu va fi pătruns de tensiune. Persoanele cu psihic instabil riscă să se regăsească în situații dificile, ale căror consecințe vor fi aproape imposibil de corectat. Probleme pot avea și cei care își pot controla cumva emoțiile. Vor crește riscurile accidentelor rutiere, de munc și agravarea bolilor cronice severe.

Horoscop mai 2021 în planul financiar și profesional. Când apar ispitele şi ce zodie are noroc la bani. Previziuni pentru toți nativii

„Eclipsa, luna plină și super luna vor aduce o mulțime de probleme. Fiți atenți și prudenți.  Dacă recent v-ați certat cu cineva sau cineva a fost agresiv sau nedrept cu voi, în această perioadă veți vedea exact cum se va dezvolta această situație” ,  a subliniat astrologul. Alena Nikolskaya a mai menționat că ecourile evenimentelor din 26 mai vor fi simțite într-adevăr mult timp. Și asta de întâmplă, deoarece așa sunt legile naturii. Planetele vor reveni în poziția pe care o ocupă acum abia peste 18 ani și șase luni. Adică, veți putea remediat ceea ce veți strica acum după o perioadă lungă de timp.

 

Oamenii ar trebui să fie prudenți până pe 10 iunie

 

Astrologul a explicat că dificultățile din 26 mai nu se termină aici. Oamenii ar trebui să fie prudenți până pe 10 iunie. „Cea mai apropiată eclipsă de Lună are loc de-a lungul axei Gemeni-Săgetător. În această perioadă, va trebui să reconsiderați relațiile cu alte persoane și orientările spirituale”, a spus Nikolskaya.

Horoscop mai 2021 în planul financiar și profesional. Când apar ispitele şi ce zodie are noroc la bani. Previziuni pentru toți nativii

Pentru a minimiza riscurile impactului negativ al eclipsei, este important să petreceți cât mai mult timp acasă, într-un spațiu a cărui energie vă poate proteja. În plus, ar trebui să refuzați anumite intervenții medicale. 

Astrologul a observat că de multe ori oamenii vor simți stări de apatie și pot avea gânduri sinucigașe, dar este important să le alungăm. În curând, coridorul eclipselor se va încheia și va fi posibil să răsuflăm ușurați.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel