Eclipsă 27 iulie 2018. Cele mai afectate zodii

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Unele zodii vor fi afectate de eclipsa din 27 iulie.

În noaptea de 27 spre 28 iulie 2018, vom fi martorii a celei mai lungi eclipse totale de Lună a secolului 21: de o oră și 43 de minute. Pentru unele semne zodiacale, Luna plină poate să decurgă în mod normal, fără prea multe complicații, însă pentru altele, aceasta poate să aibă efecte negative.  

Cele mai afectate zodii

Vărsător

Eclipsa totală de lună aduce o schimbare uriașă în zona relațiilor. Fie că interacționezi mai bine cu cei dragi, fie că renunți la anumite persoane, ești foarte atent/ă la sentimentele tale și nu te lași influențat/ă de nimeni când trebuie să iei decizii importante. În esență, tu ești un suflet excentric, detașat și lipsit de griji. Dar în această perioadă, parcă nu te-ai da înapoi de la o ceartă.

Capricorn

Trăsăturile specifice zodiei tale te determină să controlezi tot ce este în jurul tău, dar asta clar nu se poate întâmpla luna aceasta. Încearcă să abordezi situația cu mult calm, cu o minte deschisă și cu domol când vine vorba de luarea unei decizii. Dar nu uita: acționează mereu cu respect de sine și ține cont și de nevoile tale.

Leu

E posibil să începi să evaluezi impactul pe care îl ai asupra a ceea ce se află în jurul tău. Nu te panica! Acest lucru va avea un impact pozitiv asupra vieții tale. Ți se oferă oportunitatea de a învăța mai multe despre tine și de a lăsa în urmă orice restricție auto-impusă sau părere care nu-ți serveau oricum nicio bucurie, potrivit elle.ro. Acționează cu mult curaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel