Tatăl copiilor e în Austria, la muncă: Ea este femeia care a sărit cu cei doi copilași în braţe, de la etajul 10. Iulia le-a dat viață, dar le-a și luat-o

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi copilaşi au murit în această dimineaţă, după ce propria mamă i-a condus spre moarte. Femeia de 32 de ani s-a aruncat cu ei, în gol, de la etajul 10. Băiețelul avea o jucărie în mână în momentul incidentului. Atenţie, informaţiile în acest caz au un puternic impact emoţional.

Doi copilaşi au murit în această dimineaţă, după ce propria mamă i-a condus spre moarte. Femeia de 32 de ani s-a aruncat cu ei, în gol, de la etajul 10. Băiețelul avea o jucărie în mână în momentul incidentului. Atenţie, informaţiile în acest caz au un puternic impact emoţional.

Femeia, în vârstă de aproximativ 33 de ani, locuia cu copiii pe strada Văliug din Timișoara. Ar fi plecat cu ei la grădiniță însă s-a oprit la blocul de pe bulevardul Dâmbovița unde a urcat pe acoperiș. Femeia s-a aruncat apoi în gol împreună cu micuții.

Vezi și: Tragedie la Timișoara: Femeia care s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu copiii depusese actele să se recăsătorească cu fostul soț

Băiețelul avea jucăria în mână în momentul incidentului.

La sosirea forțelor de intervenție, mama și băiețelul de aproximativ trei ani erau decedați. Medicii de la ambulanță au încercat să o resusciteze pe fetiță.

„La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Tatăl copiilor a aflat de tragedie în Austria. Urma să se recăsătorească cu mama lor

 

Potrivit opiniatimişoarei.ro., tatăl celor doi copilași a fost anunțat de polițiști despre nenorocire. Bărbatul, de 36 de ani, se află în Austria la muncă și în scurt timp avea să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama micuților.

Cei doi divorțaseră în urmă cu mai multă vreme, femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp, și-a dat seama că încă îl iubește pe cel cu care avea copiii.

Vezi și: O mamă româncă s-a aruncat, cu cei doi copii în brațe, de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara. UPDATE

Chiar au depus actele la Primăria Timișoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în față ofițerului stării civile.

Marți dimineață, însă, gânduri negre i-au întunecat femeii mințile. S-a urcat cu cei doi copii pe terasă blocului din Dâmbovița și a decis că trebuie să-și curme zilele.

Devastat de durere, tatăl copiilor este acum în drum spre Timișoara pentru a se ocupă de înmormântarea celor trei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel