Dumitru Dragomir REACȚIONEAZĂ după CONDAMNAREA lui Borcea: „Va fi ELIBERAT cât de CURÂND”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

După anunțul condamnării lui Cristi Borcea, Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a explicat că este posibil că fostul acționar de la Dinamo să fie eliberat după câteva luni, având în vedere că el a mai fost în închisoare după verdictul dat de judecători în dosarul Transferurilor, informează sport.ro.

„Cred că face o luna-două și o să-i dea drumul, că și-a făcut pedeapsa. Că se cumulează, la Borcea. Mie îmi pare foarte rău, dar el și-a făcut pedeapsa, că asta se cumulează. Îmi pare foarte rău. E un lucru la care nu ai ce să faci. Te duci, îți faci pedeapsa și gata, ce să faci.

O fi drept, nu o fi drept, te duci și îți faci pedeapsa și după aceea te duci și îți cauți drepturile, că nu ai altă variantă. Nu am stat decât de două ori de vorbă cu el de când a ieșit și nu despre lucruri din astea. Sincer, îmi pare rău. Am crezut că a scăpat de necazuri. Acolo când ajungi nu mai ești nimeni, ești un zero barat”, a declarat Dumitru Dragomir.

Citește și Cristian Borcea s-a PREDAT la Poliție. Fostul acționar de la Dinamo, primele IMAGINI în CATUȘE (FOTO)

Fostul acționar de la Dinamo s-a predat în această dimineață.

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare pe 2 iulie 2018, după ce a stat încarcerat mai bine de patru ani după condamnarea de 6 ani și 4 luni în dosarul Transferurilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel